Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nukav Led

Modular Nukav Led

€135,00 €129,00
Nomad Nukav Led wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Modular Nukav Led wandlamp

Nukav is een speels verlicht hoekje. Modular bied nu met de Nukav een ruime keuze van oriëntatie verlichting, waaronder Nukav. Nukav betekent 'gespannen', letterlijk worden genomen. Dit is ook het kenmerk van dit platte vierkant: het ontbreekt letterlijk een hoek. De ledlichtbron is een beetje dieper in het armatuur, waardoor het schuine polycarbonaat paneeltje wat verzonken zit oplicht. Het armatuurtje kan worden geplaatst in elke gewenste richting voor een speels effect. Ontworpen door Couvreur & Devos. De Nukav is leverbaar in de twee kleuren:wit en zwart.

De afmetingen van de Nukav led is 2,7 centimeter hoog en 8,2 centimeter breed en en lang. Het armatuurtje heeft een ledlichtbron van 4,5W in de lichtkleur 2700K en dimbaar met faseafsnijddimers.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Nukav