Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Fuser IP54

Modular Fuser IP54

€1.069,00
Duell Fuser IP54 wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Fuser IP54

De Fuser is een indrukwekkende armatuur wat zowel binnen als buiten veel aandacht trek en ideaal als markering voor in en uitgangen. De Fuser heeft een isolatie waarde van IP54 en is binnen en buiten toepasbaar. Door de industriële look van de Fuser past het armatuur perfect in alle soorten ruimtes. De Fuser bevat TL-lampen en een opalen diffuser voor gelijkmatige en zacht. De witte Fuser heeft een zwarte kabel.

Maatvoering hoogte 116,6 centimeter, breedte 20 centimeter en diepte 20 centimeter.

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten).

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Fuser IP54