Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Fuser IP54

Modular Fuser IP54

€1.214,00 €969,00
Duell Fuser IP54 wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Fuser IP54

De Fuser is een indrukwekkende armatuur wat zowel binnen als buiten veel aandacht trek en ideaal als markering voor in en uitgangen.De Fuser heeft een IP waarde van IP54 en is binnen en buiten toepasbaar. Door de industriële look van de Fuser past het armatuur perfect in alle soorten ruimtes. De Fuser bevat TL-lampen en een opalen diffuser voor gelijkmatige en zacht. De Fuser is leverbaar in de kleur grijs en wit. De grijze uitvoering heeft een oranje kabel en de witte heeft een zwarte kabel.

Maatvoering hoogte 166,6 centimeter, breedte 20 centimeter en diepte 20 centimeter.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Fuser IP54