Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall IP44

Modular Duell wall IP44

€592,00 €469,00
Modular Duell wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Duell wall IP44 LED

Met zijn zachte ronde vormen geeft de Duell elke ruimte een zachte finish. De Duell wall geeft een breed zacht lichteffect op de muur die naar boven en beneden gericht is. De Duell is leverbaar met twee verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart en wit. De boven en onderkant zijn afschermd door een glazen scherm zodat de Duell een IP waarde van 44 heeft. Daardoor kan de Duell in een badkamer of buiten op terras of bij voordeur gebruikt worden. Hiermee kun je in een lichtplan van binnen naar buiten plannen.

De Ledlichtbron van 2x2W up en down is leverbaar in de lichtkleur 3000K en 4000K waarvan de CRI waarde 90 is.

De hoogte van de Duell IP44 is 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter. De Duell IP44 is inclusief leddriver.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Duell wall IP44