Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall 1xR7s

Modular Duell wall 1xR7s

€359,00 €305,00
Duell wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Duell wall 1xR7s

Met zijn zachte ronde vormen geeft de Duell elke ruimte een zachte finish. De Duell wall geeft een breed zacht lichteffect op de muur die naar boven en beneden gericht is. De Duell is leverbaar met twee verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart en wit. De binnenkant is bij de zwarte versie bekleed met een vergulde gouden coating voor een warm geel lichteffect. De binnenkant is bij de witte versie bekleed met een champagne coating voor een warm lichteffect. Maximale lichtoutput is 100W. Naast een halogeen versie is erook een Duell led P44 voor buiten en een Duell Led dimbaar voor binnen.

Maatvoering hoogte 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Duell wall