Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall (R7s)

Modular Duell wall (R7s)

€319,00
Duell wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Duell wall (R7s)

De Duell wandlamp van Modular geeft met zijn zachte ronde vormen elke ruimte een zachte finish. De Duell wall geeft een breed en zacht lichteffect op de muur die zowel naar boven als naar beneden is gericht. De Duell is leverbaar met twee verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart en wit. De binnenkant is bij de zwarte versie bekleed met een vergulde gouden coating voor een warm geel lichteffect. De binnenkant is bij de witte versie bekleed met een champagne coating voor een warm lichteffect. Maatvoering hoogte 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter.

De Duell wall wordt geleverd exclusief halogeen lichtbron - R7s. De maximale lichtoutput is 100W. De Duell wall is onderdeel van een hele familie, zo zijn er ook uitvoeringen inclusief lichtbron en geschikt voor buiten.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Duell wall (R7s)