Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall Led dimbaar

Modular Duell wall Led dimbaar

€339,00
De Duell wandlamp van Modular is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Deze uitvoering is inclusief LED lichtbron. De Duell wall geeft een breed en zacht lichteffect op de muur die zowel naar boven als naar beneden is gericht.
Levertijd nog niet bekend.
Beschrijving

Duell wall Led 

In verband met productieproblemen is de levertijd voor de Duell wall Led langer dan normaal.

De Duell wandlamp van Modular is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Deze uitvoering is inclusief LED lichtbron 2x4,5W up en down is leverbaar in de lichtkleur 2700K waarvan de CRI waarde 80 is. Deze wandlamp geeft met zijn zachte ronde vormen elke ruimte een zachte finish. De Duell wall geeft een breed en zacht lichteffect op de muur die zowel naar boven als naar beneden is gericht. Maatvoering hoogte 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter. De Duell led is standaard dimbaar met phase afsnijddimmer.

De Duell is leverbaar in verschillende kleuren. 

  • Zwarte buitenkant met gouden binnenkant
  • Bronzen buitenkant met zwarte binnenkant
  • Metaal blauwe buitenkant met aluminium binnenkant
  • Witte buitenkant met champagne kleur aan de binnen kant
  • Lichtgrijs buitenkant met champagne binnenkant

De Duell wall is onderdeel van een hele familie.

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Duell wall Led dimbaar