Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Duell wall (buiten IP44)

Modular Duell wall (buiten IP44)

€499,00
Modular Duell wall wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Duell wall LED buitenlamp

De Duell wall bestaat uit een hele serie, deze wandlamp is speciaal voor buiten en heeft een isolatiewaarde van IP44. De armatuur wordt geleverd inclusief LED lichtbron 2x2W up en down waarvan de CRI waarde 90 is en je kan kiezen tussen lichtkleuren 3000K en 4000K. 

De Duell wall geeft een breed zacht lichteffect op de muur die naar boven en beneden gericht is. De Duell is leverbaar met twee verschillende kleuren aan de buitenkant namelijk zwart en wit. De boven en onderkant zijn afschermd door een glazen scherm zodat de Duell een IP waarde van 44 heeft. Daardoor kan de Duell in een badkamer of buiten op terras of bij voordeur gebruikt worden. De hoogte van de Duell IP44 is 16 centimeter, breedte 15,2 centimeter en diepte 7,2 centimeter. De Duell IP44 is inclusief leddriver.

Modular buitenlamp

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Duell wall IP44