Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Modular Buzze

Modular Buzze

€295,00
Modular Buzze IP54 Led buitenlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
Beschrijving

Modular Buzze Led pushdim

De Buzze is een buitenlamp die draagbaar en verplaatsbaar is. Voor binnen en buiten te gebruiken. Door de mat witte opalen afscherming geeft de lamp een zacht diffuus sfeer licht. Ideaal voor gezellig buiten of sávonds binnen. De aan/uit knop is heeft tevens functie als dimmer waardoor iedere lichtsfeer te regelen is. Dit armatuur heeft een sjiek en slank ontwerp. De Buzze is gemaakt van aluminium leverbaar in drie gelakte kleuren: zwart, khaki of wit. De Buzze heeft twee ledlichtbronnen van 6,5W die met een pushdimmer aan/uit en gedimd kunnen worden. Gewicht is 3.2 Kilo. Aansluitsnoer heeft een lengte van 5 meter en heeft een zwarte kleur.

Modular Lighting verlichting met een mening:
Modulaire verlichting instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

Buzze