Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel In-Ei Issey Miyake Minomushi Floor

In-Ei Issey Miyake Minomushi Floor

€1.540,00
Artemide In-EI Issey Miyake Minomushi Floor vloerlamp. Artemide voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Artemide.
3 werkdagen
Beschrijving

Artemide Minomushi Floor

Nieuw model van Issy Miake. Zeer grote vloerlamp hoogte 210,5 centimeter doorsnede 58 centimeter. Lichtbron 28W 3000K inclusief dimmer. 

Designer Issey Myake.
"IN-EI" - Japans voor "schaduw, shadiness, nuance". De kunst van de verlichting heeft een conceptuele en technologische erfgoed op de Miyake Design Studio, die teruggaat tot 2010, wanneer Issey Miyake en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam genaamd werkelijkheid Lab., 132 5 gepresenteerd. ISSEY MIYAKE. Dit nieuwe proces werd ontwikkeld met behulp van een wiskundige programma met 3D-geometrische opdrachtgevers door Jun Mitani. 132 5. ISSEY MIYAKE is een uiterst ingenieuze manier voor het maken van kleding, en een proces waarmee het zoveelste voorbeeld van richtingen de zoektocht naar innovatieve textiel technologieën kunt nemen. Het project komt vanaf het snijpunt van creativiteit en wiskunde, resulterend in kleding die plat kan worden gevouwen en worden 3D-vormen, vanaf één stuk doek. Als de werkelijkheid Lab. 132 5 onderzocht. ISSEY MIYAKE van potentieel in gebieden die buiten kleding, een natuurlijke uitbreiding van het proces was verlichting Producten.

IN-EI ISSEY MIYAKE werd geboren uit een samenwerking met Artemide trouwen met hun expertise van de verlichting met het Lab. de innovatieve benadering van het materiaal en de vormgeving.
De collectie van de verlichting IN-EI ISSEY MIYAKE is mede ontwikkeld en vervaardigd door Artemide. Het is een verzameling van vrijstaande, tabel en opknoping lichten. Elke lampenkap is gemaakt met behulp van 2 of 3D wiskundige beveiligings-principals, waar licht en schaduw harmonieus afwisselen. Miyake van unieke vouwen technologie creëert zowel weelderige vormen, evenals voldoende stevigheid. De structuur van het gerecycleerde materiaal, samen met een extra oppervlaktebehandeling laat deze tinten te perfect behouden hun vorm zonder de noodzaak voor interne frame, en opnieuw gevormd wanneer nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeslagen plat wanneer niet in gebruik.

Minomushi