Lucente Collection

Lucente

Het bedrijf is altijd gevestigd in de Italiaanse provincie Treviso en bezet gebouwen met meer dan 15.000 vierkante meter, waar het alle stadia van de productiecyclus controleert en beheert: productdesign en ontwikkeling , ontwerp en bouw van productie matrijzen, spuitgieten, verwerking van metalen en behandeling van geschilderde oppervlakken, assemblage en verpakking van het eindproduct uitmaken, kwaliteitscontrole en afzet.

Innovatie en constante technologische vernieuwing in de productiesector, samen met een globale visie gericht op kwaliteit en design, waardoor Lucente producten meer en meer succes op de internationale markten te bereiken. Voor het verkrijgen van certificering van externe organen, of voor EG zelfcertificatie, en technische overeenstemming worden tests uitgevoerd in het eigen interne laboratorium, speciaal bereid voor het doel.

Lucente ontwerpt licht door haar collecties die sterke ideeën uitdrukken en een bijzondere persoonlijkheid hebben. Ideeën worden via samenwerking met verschillende persoonlijkheden uit de designwereld, de gedachte van grote professionals geinterpreteerd en komen samen met projecten die aantonen hoe intuitie getransfomeerd kunnen worden in minimalisme.

Lucente is een combinatie van elegantie, organische vormen en functionaliteit, een project dat is ontstaan uit de overtuiging dat goed ontworpen objecten de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren dankzij hun functionele en esthetische verschijning. Het licht kan sfeeren en stemmingen veranderen, Lucente probeert dit te interpreteren zijn vele toepassingen in het dagelijks leven.

Lucente