In-Lite grondspots 12V.

In-Lite Grondspots 12V.

Grondspots van In-Lite verwerk je bijvoorbeeld in bestrating, hout of grind. Overdag gaan ze volledig op in hun omgeving terwijl ze je ’s avonds verrassen met hun bijzondere effect. Integreer LED grondspots met een zacht diffuus licht in je terras of gebruik juist armaturen met een (richtbaar) accentlicht om een aangrenzende haag aan te lichten. Creëer met mini grondspots een sfeervol sterrenpad of verlicht een grote boom met een robuust armatuur. En wist je dat we zelfs overrijdbare armaturen hebben voor in je oprit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

In-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van eigen Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus.

Installatietips
In-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning 12 volt en is daarom eenvoudig, snel en veilig te installeren. Er hoeft geen installateur ingeschakeld te worden. De toegepaste leds zijn zuinig in verbruik en hebben een lange levensduur. 

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij ons.

Toepassingen voor grondspots zijn:
Pad, Terras, Oprit, Boom, Huis.

Verwerking grondspots:
Beton, Gras, Natuursteen, Hout, Gras.

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste buitenlampen en tuinverlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

In-Lite grondspots