In-lite buitenverlichting.

In-Lite buitenverlichting.

 

Wie zijn in-lite

In-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Onze producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Benieuwd naar ons product? Dit is wat wij je garanderen.

Kwalitatief Nederlands design

We ontwerpen al onze buitenlampen zelf waardoor we je een toonaangevend & kwalitatief assortiment kunnen aanbieden.

Energiezuinig & duurzaam

Onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen met een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

 

Eenvoudig & flexibel

in-lite verlichting werkt op basis van laagspanning en is eenvoudig te installeren, aan te passen en uit te breiden.

 

5 jaar garantie

Met onze uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. 

Meer dan een merk

in-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

En dat doen we niet alleen. Een uitgebreid selectief netwerk aan partners en hoveniers hebben precies dezelfde missie. Deze professionals trainen we in onze showtuin en inspireren we met bijzondere lichttoepassingen. Samen  maken we vervolgens van iedere buitenruimte een unieke plek waar je in de avonduren volop van kunt genieten.

Lucente is gespecialiseerd in het maken van lichtplannen voor uw tuin met In-lite verlichting.

Assortiment bestaat uit:

Grondspots

Staande lampen

Wandlampen

Buitenspots

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente
We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom.

Klik hier voor de online brochure

In-lite