Foscarini MyLight

My Light modellen van Foscarini met ledmodule en Casmabi module geintegreerd in de leddriver.

Filters
Foscarini
Twiggy Led MyLight
Artikelcode 159003ML-10
€1.799,00
Foscarini Twiggy Led MyLight vloerlamp. Dimbaar en schakelbaar met Casambi App. Simpel te installaleren en zeer gebruiksvriendelijk.
Foscarini
Twiggy Led MyLight
€1.799,00
Foscarini
Aplomb Large MyLight
Artikelcode 196017ML-10
€799,00
Foscarini Aplomb Large MyLight. Bedienbaar met Casambi App. Schakelbaar en dimbaar. Gebruiksvriendelijk en simpel te installeren.
Foscarini
Aplomb Large MyLight
€799,00
Foscarini
Foscarini Caboche Media tunable white hanglamp
Artikelcode 138007TW-16
€1.475,00
Foscarini Caboche media MyLight tunable white hanglamp. Lichtkleur Dimbaar en schakelbaar met app van Casambi. Gebruiksvriendelijk en simpel te installeren.
Foscarini
Foscarini Caboche Media MyLight hanglamp
Artikelcode 138007ML-16
€1.469,00
Foscarini Caboche Media MyLight hanglamp Dimbaar en schakelbaar met app van Casambi. Gebruiksvriendelijk en simpel te installeren.
Foscarini MyLight

Foscarini MyLight collectie

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op mobiele devices. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

Foscarini MyLight short Guide

Casambi is gebruiksvriendelijk. U kunt uw lampen voortaan rechtstreeks bedienen vanaf uw smartphone. U kunt ook gebruik maken van de extra functies in de Casambi app, die dit sneller en eenvoudiger maken. 
Een paar voorbeelden:  

  • Groepen. Een aantal lampen reageert op één instructie.
  • Scenes. Gebruik specifieke configuraties die bij bepaalde situaties passen.
  • Gallery: Voorzie de app van foto's van de ruimtes en lampen in kwestie.
  • Timers. Scenes starten op een bepaald tijdstip.
  • Animaties: verschillende scenes starten na elkaar.

Naast de dimbare lampen zijn er twee ook twee lampen de Caboche en Twiggy die ook nog van lichtkleur kunnen veranderen van 2500K tot 4500K. Van warm natuurlijk licht naar koel daglicht. 

Bekijk video over Mylight collection

MyLight