Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Lumiere XXL plafondlamp

Foscarini Lumiere XXL plafondlamp

€479,00
Opvallend eenvoudige en ongekende geometrische vormen gemaakt met het vakmanschap van meester-glasmakers.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Lumiere XXL + XXS

De XXL- en XXS-wandlampen vallen op door de dynamische schuine snede van de geblazen glazen diffuser: opvallend eenvoudige en ongekende geometrische vormen gemaakt met het vakmanschap van meester-glasmakers. Door de twee maten te gebruiken of de richting van het glas anders aan te passen, creëer je een spel van evenwichtige en levendige wandcomposities.

De Lumiere is zowel als wandlamp als plafondlamp te gebruiken.

De kap is van handgeblazen glas en heeft een glanzende finish, wit in de binnenkant en gekleurd aan de buitenkant in de kleur wit of grijs.

  • XXL breedte 34 centimeter en hoogte 13 centimeter lichtbron Led 32W 2700K 2720Lm CRI>80. Dimbaar met fase afsnijdimmer
  • XXS breedte 25 centimeter en hoogte 10 centimeter lichtbron Led 18W 2700K 1512Lm CRI>80. Dimbaar met fase afsnijdimmer.

Heeft u vragen over ledlichtbronnen en de aansturing met dimmers neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Rodolfo Dordoni

Ontwerper van de Lumiere is Rodolfo Dordoni architect wiens werk over art direction, inrichting en lamp ontwerpen, tentoonstellingen, renovaties, showroom en punt van verkoop set-ups varieert. Sommige van de meest bekende objecten van Italiaans design dragen zijn handtekening.

Foscarini Lumiere XXL +XXS