Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel ILOP595K4

ILOP595K4

€365,00
De dunne Organic Response INTERLight LED panelen zijn in alle gangbare (systeem)plafonds te gebruiken.
De panelen zijn uitgerust met Samsung chips, met een lichtafgifte van zo'n 3.000 tot 3.200 lumen.
Dit is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van...
Beschrijving
De dunne Organic Response INTERLight LED panelen zijn in alle gangbare (systeem)plafonds te gebruiken.
De panelen zijn uitgerust met Samsung chips, met een lichtafgifte van zo'n 3.000 tot 3.200 lumen.
Dit is vergelijkbaar met de lichtopbrengst van een 73W TL-armatuur. Met deze LED-panelen is dus meer dan 45% aan energie te besparen!
Lichtkleur 4000K. 
Het ledpaneel heeft de afmeting van 60cmx60cm en vervangd een bestaande 4X18W TL armatuur er hoeven geen aanpassingen aan het systeemplafond gemaakt te worden.

De hedendaagse werkvloer verlichten is een uitdagende taak. Met standaard verlichtingssystemen kunnen energiebesparingen niet gemaximaliseerd worden. Daarnaast zijn deze systemen niet flexibel genoeg om aangepast te worden voor optimaal gebruikerscomfort. De meer complexe systemen, welke een grotere energiebesparing opleveren, zijn helaas erg duur, inflexibel en… juist, complex!

Organic Response is geïnspireerd door een school vissen. Het resultaat? Een zeer flexibel, energiezuinig lichtcontrole systeem dat ongelofelijk simpel is en kosteneffectief om te installeren.

Het hart van Organic Response is de Sensor Node, welke geïntegreerd is in elk armatuur. Elke Sensor Node heeft een bewegingssensor, infrarood zender, infrarood ontvanger en een omgevingslichtsensor. Elke Sensor Node communiceert met de Nodes in zijn omgeving, als in een school vissen, voor optimale verlichting.

Organic Response wordt ingesteld en aangepast met een simpele smartphone App.

Organic response video.