Lucente Lichtplan/advies

Heeft u lichtadvies/plan nodig? Lucente kan dit voor u verzorgen. Maak afspraak of kom langs in de showroom.

Lichtplan/advies

Kom langs en neem uw schets of tekening mee van uw woning of uw project. Laat uw adviseren over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Ledverlichting.

Wij maken dagelijks lichtplannen voor woningen, winkels, kantoren etc. Niet alleen maken wij het lichtplan, ook leveren wij de verlichting en eventueel kunnen wij het voor u monteren. Wij verlichten u met de verlichting!

Goed uitgekiende verlichting is essentieel voor elke ruimte. U kunt hiermee specifieke hoeken, voorwerpen of producten accentueren. Zo heeft een kantoor voldoende verlichting nodig om er prettig te kunnen werken. En een winkel zonder goede verlichting … daarin komen de producten niet goed tot hun recht ….. En wat dacht u van de donkere hoeken bij u thuis? Deze blijven donker zonder een goed doordacht lichtplan.   

Hoe maken wij een lichtplan?

Voor het maken van een lichtplan vragen wij u om een afspraak te maken. Wij komen dan naar u toe of u komt bij ons in de showroom. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen aan de verlichting. Aan de orde komen de volgende onderwerpen: de stijl en kleur van armaturen, de toe te passen lichtbronnen en de kleur en de intensiteit van het licht. Na deze inventarisatie maken wij een digitaal plan waarin de plaats van de armaturen is bepaald met een overzicht(lijst) van de toegepaste armaturen en de bijbehorende lichtbronnen.

Uitgewerkt lichtplan

Onderdeel van het plan is de offerte met de kosten van de armaturen en de toebehoren. Daarnaast kunnen wei een 3d realisatie van het lichtplan maken.

3d realisatie

Luxwaarden

Lichtberekeningen met de gehaalde luxwaarden.

Het lichtplan presenteren wij in onze showroom waarbij u de voorgestelde armaturen kunt zien en in onze lichtstudio de voorgestelde lichteffecten en lichtkleuren. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken dan kunnen wij het plan ook op een andere locatie presenteren.

Onze prijzen voor het maken van lichtplannen zijn gebaseerd op inhoud (m3)van de objecten. Hierin onderscheiden wij drie maatvoeringen. Daarnaast leveren wij ook maatwerk voor elk project en kunnen op aanvraag een gedetaileerde offerte maken.

 

Lichtplan/advies