Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel In-lite Disc borderverlichting
€158,00
Met de rondom schijnende lichtuittrede de perfecte armaturen om kleurrijke border sfeervol te verlichten. Verkrijgbaar in 2 hoogtes, 35cm en 60cm
3 werkdagen
Beschrijving

Disc borderverlichting

De Disc borderverlichting is onderdeel van de Disc familie van In-light. Met de rondom schijnende lichtuittrede de perfecte armaturen om kleurrijke border sfeervol te verlichten. Verkrijgbaar in 2 hoogtes, 35cm en 60cm.

  • Dperfect voor toepassing als sfeerverlichting in borders en als indicatieverlichting langs paden
  • Vervaardigd uit aluminium met FCBV coating in de kleur Black
  • Met grondpen eenvoudig te installeren in aarde, gras of gravel

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente

We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente.

In-Lite

In-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Hun producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. In-lite ontwerpt alle buitenlampen zelf waardoor we je een toonaangevend & kwalitatief assortiment kunnen aanbieden. In-Lite geeft een uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. In-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen ze door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

In-lite Disc