Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Groupage 32 Plafondlamp

Artemide Groupage 32 Plafondlamp

€479,00
Artemide Groupage 32 Plafondlamp. Gratis thuisbezorgd.Lucente is al meer dan 15 jaar officieel Artemide dealer. 5 jaar garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Groupage 32 plafondlamp 5 jaar garantie

Plafondlamp Groupage is een armatuur dat is gebaseerd op een zeer eenvoudige mechanische aanpak, zorgt voor uitstekende licht emissie. Groupage armaturen kunnen met elkaar verbonden worden om een groep van lichtelementen op het plafond te make. Ernesto Gismondi heeft de plafondlamp ontworpen als een standalone-element of meerdere modulaire units. Door een centrale leddriver kunnen meerdere Groupage armaturen aangesloten via aan een aansluitpunt, zorgen voor een breed scala van installatieopties. Verkrijgbaar in drie maten en twee kleuren: wit/wit en oranje wit. De zeer reflecterend wit geschilderd stalen reflector produceert een comfortabele omgevingslicht.

Afmeting Groupage 32 is 34 centimeter hoog en 20 centimeter breedt en diep.

Ledlichtbron 23W, 3000K, 1451Lm, CRI=80. Dimbaar met pulsdrukker in de wand.

Ontwerper van de Groupage serie is Ernesto Gismondi en Daniele Moioli.

Ernesto Gismondi is de oprichter van Artemide groep. Hij is geboren in San Remo (IM) op 25 December 1931. In 1957 behaalde hij een graad in luchtvaart Engineering aan de Polytechnische school van Milaan en in 1959 behaalde hij een graad in Engineering raket aan de professionele School van Engineering in Rome. Sinds de vroege jaren ' 60 was hij bezig met de planning en de productie van verlichtingsapparatuur, oprichting van Studio Artemide S.a.s., waaruit de Artemide-groep zich aan te ontwikkelen was, samen met ontwerper Sergio Mazza. Hij werd gevraagd als een internationale ontwerper, deel te nemen, als een van de uitvinders, in "Memphis", een avant-garde beweging die over een grote evolutie in de ontwerp-sector, zowel in Italië als wereldwijd bracht, en het ontwerpen van verschillende succesvolle apparaten voor de groep. Door de jaren heen, onder zijn leiding, zag de Artemide groep zijn marktaandeel groeien en haar internationaal bereik verhogen, waardoor het een van de belangrijkste spelers in de sector van design verlichting werd, een rol die hem belangrijk bevestigingen geeft, met inbegrip van de Compasso d'Oro Award voor carrière prestaties (1994) en de Europese Designprijs (1997).

In 2008 ontving hij de Ernst & jonge prijs "Ondernemer van het jaar" voor innovatie categorie en Giorgio Napolitano, de President van de Italiaanse Republiek, benoemde hem tot "Cavaliere del Lavoro", een Italiaanse decoratie gegeven aan belangrijke figuren in de industrie. In 2009 ontving hij de Ernst & Young prijs "Ondernemer van het jaar" voor communicatie categorie.

Groupage