Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular George buitenlamp (IP54)

Modular George buitenlamp (IP54)

€529,00
George is een gezellige buitenlamp. De lamp brengt een prachtige sfeer in de tuin door het indirecte licht. George lijkt door zijn vorm te zweven in uw tuin.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Modular George buitenlamp (IP54)

George is een gezellige buitenlamp. De lamp brengt een prachtige sfeer in de tuin door het indirecte licht. George lijkt door zijn vorm te zweven in uw tuin. De lamp kan heel goed tegen de regen omdat de bovenkant een beetje bol is waardoor de regen langs de lamp wegglijdt. Maar woont u vlakbij het strand dan is de lamp vanwege het zout in de lucht niet geschikt.

  • Inclusief lichtbron: 1x QPAR 16 Gu10 max. 35W
  • 230V
  • 3,6 kilo
  • ip54

George is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en bruin. Bevestiging is mogelijk met de grondplaat of met grondpin (earthpin H350), de grondpin dient u apart bij te bestellen.

 

Modular buitenlamp

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Modular George buitenlamp (IP54)