Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Yoko

Yoko

€289,00
Foscarini Yoko tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Foscarini Yoko tafellamp
Yoko tafellamp leverbaar met glazen kap in de kleuren: Oranje, groen en Violet. Lichtbron 1x25W E27.
De naam Yoko openbaart de aard van deze lamp: twee soortgelijke nog verschillende lettergrepen, zoals de twee volumes met zachte contouren die elkaar doorsnijden en elkaar vullen, produceren een licht, evenwichtig geheel. Yoko productlijnen het archetype van een tafellamp, onderaan - in plaats van de boven - en een iriserende zeepbel op de top van het plaatsen van het licht lichaam. De lamp is gemaakt van polymethylacrylate met blow moulding technologie, die het object dat zowel licht en onbreekbaar is, functionele en poëtische maakt. Bij het kiezen van kleuren voor Yoko zijn de twee Noorse ontwerpers werden Anderssen & Voll geïnspireerd door het Nordic licht. De kap is getint met delicate tinten die nauwelijks merkbaar zijn: drie zachte tinten die in combinatie met een hart van intens licht.
Yoko een tafel lamp met diffuus licht. De voet, die de lichtbron bevat en verbergt, bestaat uit twee injectie-gegoten doorschijnend opaline polycarbonaat kopjes. De PMM "bubble" aan de bovenkant wordt gerealiseerd via een injectie-blazen techniek voor de vervaardiging van holle objecten in twee fasen. De eerste injectie proces produceert een semi-machinaal thermoplastische zaadknop die tijdens de tweede fase wordt geblazen als lucht bij zeer hoge druk wordt binnengebracht in een metalen matrijs reproduceren van een negatief van het eindproduct; Deze techniek is zeer vergelijkbaar met glas te blazen. aan/uitschakelaar op de transparante kabel.
De hoogte van de Yoko is 41 centimeter en de doosnede van de kap is 23 centimeter. De voet heeft een doosnede 11 centimeter.

De ontwerpers van de Yoko, Anderssen & Voll is een Oslo gebaseerd designstudio o.l.v. Torbjørn Anderssen (1976) en Espen Voll (1965). Torbjørn en Espen waren medestichters van Noorwegen zegt. Sinds de start in 2009, omvatte hun werk van textielontwerp door middel van servies en meubelen tot elektronica voor een aantal van Europa's meest gerenommeerde internationale designmerken.

Yoko.