Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Wave

Wave

€1.250,00 €1.180,00
Foscarini Wave hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Wave hanglamp.
De Wave is niet een hanglamp of zwevende decoratief element, het is niet een spoor van verlichting en toch is het al dit te samen en meer. Een nieuw idee voor verlichten en inrichting van ruimtes, creatieve ruwe grondstof die elke ontwerper anders kan samenstellen en in totale vrijheid van de ruimte. De bochtige vorm geeft een idee van de flexibiliteit en zachtheid, hoewel het stijve materiaal zoals geëxtrudeerd aluminium is gebruikt. Dit voegt een sterke sculpturale en grafische waarde aan een element dat meestal als zuiver technische en verstoken van persoonlijkheid gezien wordt. De ellipsoïde omtrek, draagt bij aan deze sensatie van sinuousness en elegantie, bevat het licht en projecteert dit door middel van een spleet. Het lichtgevende effect onderstreept het grafische effect van Wave's vorm en kan ook worden gebruikt als een lichte decoratie. Dankzij de stijlvolle eigenaardigheid, Wave leent zich tot de meest innovatieve toepassingen en de meest verrassende inrichtingen: van de maken van een lichtgevende valse plafond, aan de visuele karakterisering van een muur of verbeteren van een gebied in een kantoor.
Ontwerpers van de Wave zijn Studio Baruffi & De Santi opgericht in de vroege jaren 1970 door Maurizio Baruffi (Venice 1951) en Roberto De Santi (Gorizia 1949), de studio biedt advies en ontwerp voor architectuur, winkel, kantoor en showroom meubels, industrieel design en vormgeving. Een belangrijk onderdeel van haar activiteit is ook de restauratie en renovatie van historische gebouwen en artistieke waarde. De studio werkt in partnerschap met de industrie om architectonische ontwerpen, afbeelding coördinatie, productondersteuning en getrouw beeld van de handel. Het is een onderdeel van het moderne cultureel leven en er is een veel aandacht gericht op de evolutie van de theorieën van het heden.
De Wave is leverbaar in de kleur wit en aluminium. Lichtbron 3X80W R7s.

Datablad Wave