Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Twiggy XL tafellamp

Foscarini Twiggy XL tafellamp

€880,00 €869,00
Foscarini Twiggy XL tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Twiggy XL tafellamp

Twiggy XL tafellamp leverbaar in de kleuren wit, zwart. Lichtbron 3x77W E27 eco halogeen of vergelijkbare ledlichbronnen. Standaard met snoerdimmer geleverd.

Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen en toe te passen dimmer neemt u dan contact met ons op tel:085-0603350 of via WhatsApp.

Foscarini en de ontwerper Marc Sadler's delen de passie voor onderzoek naar nieuwe technologieën die aanleiding heeft gegeven tot Twiggy, de iconische gebogen vloerlamp die beschikbaar is in een hele collectie van lampen gemaakt van composiet materiaal op een gelakte glasvezel basis. De Twiggy leeslamp en de XL tafel versie zijn een geslaagde synthese van absolute formeel vereenvoudiging opvallend en een sterke persoonlijkheid: met behulp van de dezelfde diffusor en de zelfde basis als de vloerlamp, en een steel die verticaal, ontwikkelt in twee verschillende hoogten. De eenvoudige platte schijf van de basis, licht-gewicht en compact, kan overal worden ingevoegd met gemak. De kap staat garant voor directe verlichting in het gebied onder de lamp en - dankzij de transparantie van de bescherming van de bovenste schijf - diffundeert efficiënte verlichting door reflectie, terwijl tegelijkertijd dit waarborgt voor de bescherming van verblinding en schittering. Verkrijgbaar in twee kleuren, het kan naadloos integreren met elke inrichting en stijl.

De hoogte van de Twiggy XL is 65 centimeter en de kap heeft een hoogte van 29 centimeter. De voetplaat heeft een doorsnede van 36 centimeter.

Naast het model Twiggy XL is er een vloerlamp een Twiggy Floor booglamp en een Twiggy Lettura vloerlamp. Er zijn ook twee plafondmodellen de Twiggy sopension en de Twiggy booglamp voor aan het plafond.

Marc Sadler

Marc Sadler de ontwerper, heeft een lange tijd in de sportsector gewerkt, waar hij heeft geëxperimenteerd nieuwe materialen en innoverende productieprocessen. Werkte ook met succes aan interieur en consumentenproducten. In 2001 won hij de Compasso D'Oro voor het ontwerp van de Mite en Tite van Foscarini.

Marc Sadler verteld over zijn ontwerp van de Twiggy

Foscarini Twiggy XL.