Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Troag

Troag

€1.070,00 €1.010,00
Foscarini Troag hanglamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Troag hanglamp

Troag
hanglamp is gependeld aan twee staalkabel. De behuizing is gemaakt van gebogen plywood en de TL buis is afgeschermd met PMMA kunststof. De Troag heeft een maximale lengte van 215cm. De maximale pendellengte is 190cm. De electrische aansluiting is decentraal van de ophanging. De lichtbron is een 80W G5 TL buis en is ideaal te gebruiken als werkverlichting.
Troag is een hanglamp met een lichte, lineaire, zwevende vorm die uitgaat van een gevoel van natuurlijke vertrouwdheid, thuis of op het werk. Geïnspireerd door een kano-vormige houten kom traditioneel gevonden in Zweedse huizen, Troag wordt gemaakt in gelaagd hout dat is in warmte gebogen en waarvan de randen zijn speciaal gefreesd om een dynamische, geneigd profiel, benadrukt door de korrel van het hout te maken. Het ontwerp van de Troag zorgt ervoor dat het grootste deel van het licht, naar beneden straalt, op een tafel of buro en zorgt voor een gelijkmatige verlichting. Een scherm van de opaline gelegen onder de TL-buis verbergt de technische onderdelen van de weergave en hierdoor kan de lamp op verschillende hoogtes worden gebruikt. Er zijn drie beschikbare afwerkingen-wit, massief hout en zwart gelakt hout- en drie maten Grande, Media en Piccola – de grootste is meer dan twee meter in lengte, en lanceert een gloednieuwe signaal van stijl en warmte in elke omgeving, woningen of kantoren.
Luca Nichetto geboren in Venetië in 1976, waar hij in industrieel ontwerp afstudeerde. In 2006 richtte hij zijn atelier, Nichetto, & Partners, dat zich met Design Consultant evenals industriële vormgeving bezighoudt. Hij workshops gehouden in verschillende universiteiten in Italië en daarbuiten en neemt hij deel aan de tentoonstelling in Europa, de Verenigde Staten en Japan.
Troag Grande heeft een lengte van 215 centimeter TL-buis 80W G5.
Troag Media heeft een lengte van 185 centimeter TL-buis 54W G5.
Troag Piccola heeft een lengte van 125 centimeter TL-buis 24W G5.
 Kleur mogelijkheden van de Troag hanglamp is:
-Bianco-wit
-Nero-zwart
-Natural-lichtbruin

Datablad troag