Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tress

Tress

€492,00
Foscarini Tress tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Tress tafel of vloerlamp.
De verleiding van een vrouwelijke vlecht is de inspiratie van de familie van Tress lampen van Foscarini. Een design idee omgezet in werkelijkheid door de Foscarini, door de ontwikkeling van een volledig nieuw technisch procedé, waarbij een tape van glasvezel en hars geweven met nette willekeur structuur de vorm van een lamp wordt. Veranderingen van de persoonlijkheid van de Tress is afhankelijk van de kleur: witte versie lichtgewicht en discreet, sterk en vastbesloten de zwarte versie, vulkanische en Crimson-versie, die het totemachtige contrast tussen binnen en buiten is er nog meer duidelijk, verrassende in indigo blauw en uiterst actueel in greige, een kleur tussen grijs en beige in de tabel-versie ervan uitgegaan dat een leidende rol het decoratieve effect gecreëerd word op het oppervlak van de steun : een waardevolle effect van licht en schaduw. De 'Tress Mini' tabel-versie is een aanvulling op het grotere model en ideaal passend op salontafels en nachtkastjes.
De hoogte van de Tress tafellamp is 61 centimeter en de doorsnede van de voet is 20 centimeter. De Tress wordt aan de bovenkant breder maximaal 23 centimeter. Lichtbon max. 1X100W E27 Par 30. Standaard uitgevoerd met snoerdimmer. Naast Tress tafellamp is erook een Mini Tress. Vloerlampen Tress Media en Large. De hanglampen serie media, piccola en mini.
De Tress serie is een ontwerp van Marc Sadler Franse, Italiaanse door goedkeuring, heeft een lange geschiedenis als industrieel ontwerper in atletische versnelling waar hij experimenteerde met nieuwe materialen en innovatieve productiemethoden. Hij ontwierp ook toestellen, consumentenproducten en meubilair. In 2001 won hij de Compasso D'Oro met de vloerlamp model Tite van Foscarini.

Tress vloer of tafellamp leverbaar in de kleuren wit, zwart, rood, grijs en blauw.
Bekijk de video waarin de ontwerper Marc Sadler uitlegd hoe hij de Tress serie ontworpen heeft.