Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Tress stilo suspension

Foscarini Tress stilo suspension

€350,00
Foscarini Tress Stilo hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Tress Stilo hanglamp.

Tress de persoonlijkheid verandert volgens de kleur: het is licht en discreet in een witte, sterk en beslissende in zwart en vulkanische en totemic in het rood, waardoor het contrast tussen de binnenkant en de buitenkant nog duidelijker word. Langwerpige, dunne en slanke, Tress Stilo zoals een uitroepteken of een tribal-object heeft een sterke en suave grafisch ontwerp.

Super decoratieve sfeerlamp naar ontwerp van Marc Sandler uit 2008. Tress hanglamp is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen.  Door de lichtbron word de vormgeving in de Tress aangelicht waardoor de vormgeving nog mooier geaccentueerd word.

De verleiding van een vrouwelijke vlecht is de inspiratie van de familie van Tress lampen van Foscarini. Een design idee omgezet in werkelijkheid door de Foscarini, door de ontwikkeling van een volledig nieuw technisch procedé, waarbij een tape van glasvezel en hars geweven met nette willekeur structuur de vorm van een lamp wordt. Veranderingen van de persoonlijkheid van de Tress is afhankelijk van de kleur: witte versie lichtgewicht en discreet, sterk en vastbesloten de zwarte versie die het totemachtige contrast tussen binnen en buiten is er nog meer duidelijk, verrassende uitgegaand dat een leidende rol het decoratieve effect gecreëerd word op het oppervlak van de steun : een waardevolle effect van licht en schaduw.

De hoogte van de Tress Stilo hanglamp is 65 centimeter en de doorsnede is 7 centimeter.

De Tress Stilo serie is een ontwerp van Marc Sadler Franse, Italiaanse door goedkeuring, heeft een lange geschiedenis als industrieel ontwerper in atletische versnelling waar hij experimenteerde met nieuwe materialen en innovatieve productiemethoden. Hij ontwierp ook toestellen, consumentenproducten en meubilair. In 2001 won hij de Compasso D'Oro met de vloerlamp model Tite van Foscarini.

Kleuren Tress Stilo: wit, zwart.


Datablad Stilo

Ontwerper Marc Sadler verteld over de tress stilo