Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tress Grande sospension

Tress Grande sospension

€1.300,00
Foscarini Tress Grande hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Tress Grande hanglamp
Super decoratieve sfeerlamp naar ontwerp van Marc Sandler uit 2008. Tress hanglamp is gemaakt van fibre glas in verschillende patronen. In de voet van de Tress zit een lichtbron en in de top van de Tress zit een lichtbron. Door de lichtbron word de vormgeving in de Tress aangelicht waardoor de vormgeving nog mooier geaccentueerd word. De lichtbron in de top fungeert als uplighter waarmee een ruimte heel mooi met indirect verlicht kan worden.
Met ingang van 2016 zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd waaronder grijs en lichtblauw. De verleiding van een vrouwelijke vlecht is de inspiratie van de familie van Tress lampen van Foscarini. Een design idee omgezet in werkelijkheid door de Foscarini, door de ontwikkeling van een volledig nieuw technisch procedé, waarbij een tape van glasvezel en hars geweven met nette willekeur structuur de vorm van een lamp wordt. Veranderingen van de persoonlijkheid van de Tress is afhankelijk van de kleur: witte versie lichtgewicht en discreet, sterk en vastbesloten de zwarte versie, vulkanische en Crimson-versie, die het totemachtige contrast tussen binnen en buiten is er nog meer duidelijk, verrassende in indigo blauw en uiterst actueel in greige, een kleur tussen grijs en beige in de tabel-versie ervan uitgegaan dat een leidende rol het decoratieve effect gecreëerd word op het oppervlak van de steun : een waardevolle effect van licht en schaduw.
De hoogte van de Tress Grande hanglamp is 41 centimeter en de doorsnede is 48 centimeter.
De Tress serie is een ontwerp van Marc Sadler Franse, Italiaanse door goedkeuring, heeft een lange geschiedenis als industrieel ontwerper in atletische versnelling waar hij experimenteerde met nieuwe materialen en innovatieve productiemethoden. Hij ontwierp ook toestellen, consumentenproducten en meubilair. In 2001 won hij de Compasso D'Oro met de vloerlamp model Tite van Foscarini.
Kleuren Tress Grande: wit, zwart, rood, grijs en indigo blauw.
De Tress kan met halogeen of met led lichtbronnen geleverd worden.

Specificaties: Halogeen: 1X100W E27 par30 + 1X230W R7s.
                    Led: 1X56W 3000K.De Tress Grande hanglamp is leverbaar in drie verschillende lichtbron uitvoeringen.
-Led 35W.
-Led 35W dimbaar Pulsdrukker of Dali.
-Halogeen 160W dimbaar 220V halogeendimmer.

Kleuropties:
-bianco - wit.
-nero - zwart.
-cremisi - rood oranje.
-greige -  grijs.
-indaco - blauw.

Datablad

De ontwerper Marc Sadler verteld over de Tress Grande