Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Supernova suspension

Supernova suspension

€1.333,00 €1.260,00
Foscarini Supernova(XL) hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
Beschrijving
FOSCARINI Supernova(XL) Hanglamp
Supernova is een nieuw geboren ster, maar zijn naam betekent ook "heel, echt, uiterst nieuw". Net als deze licht ster waarvan het volume wordt bepaald door twee-dimensionale oppervlakken. Supernova is een bol, opgebouwd uit 7 paren van schijven van verschillende vormen, verbonden in volgorde op een licht gebogen hangende metalen staaf. En de bol in het midden is als de gloeiende kern van een planeet. Het is een volledig volume die grotendeels door de lege ruimten tussen de schijven is gemaakt. De schijven zijn gemaakt van aluminium, een materiaal dat dit zachte volume een hightech sfeer geeft en vermijdt verblinding, biedt een diffuus verlichtingssterkte in alle richtingen.
Ontwerper van de Supernova is Ferruccio Laviani architect en ontwerper, hij werkt op het gebied van inrichting en stoffering accessoires, industriële communicatie, tentoonstelling, gebeurtenis en showroom installatie. Zijn hedendaagse stijl is hallmarked door een bepaald teken of kleur. Naast de Supernova heeft hij ook de volgende lampen voor Foscarini ontworpen: Tuareg 2014, Bit 1993 en de Orbital 1992.
De Supernova is leverbaar in twee maten:
Supernova breedte 50 centimeter, diepte 57 centimeter hoogte 60 centimeter.
Supernova XL breedte 75 centimeter, diepte 86 centimeter hoogte 90 centimeter.
De hanglampen zijn leverbaar in de kleuren grijs aluminium en fuscia rood.
Toe te passen lichtbron 23W E27 Led Retrofit.

Datablad Supernova