Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Rituals Round multiple canopy vide lamp

Rituals Round multiple canopy vide lamp

€3.219,00
Rituals Round multiple canopy vide lamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Foscarini Rituals Round multiple canopy videlamp
Foscarini heeft voor het pendelen van meerdere hanglampen een aantal bevestigings plafondplaten gemaakt. Er zijn ronde en langwerpige uitvoeringen. Hierdoor kunnen meerdere hanglampen mechanisch en electrisch aangesloten worden op een centraal punt(b.v. vide) of langwerpig boven een tafel. Tevens kunnen de armaturen op verschillende hoogtes gependeld worden. De Round Multiple canopy is een ronde centrale plafondplaat van 50 centimeter doorsnede hieraan kunnen afhankelijk van type zeer veel hanglampen gemonteerd worden. De plafondplaat is wit gespoten.
Bij deze videlamp afgebeeld zijn 7 rituals hanglampen gecombineerd op verschillende hoogtes.
De Rituals hanglampen serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en XL van Foscarini vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas, de materialen van de Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West, geheugen en eigentijds, poëtische inspiratie en technologisch onderzoek die naar rituelen van de lampen: een familie van verschillende vormen en nog aanvullende. Oppervlakkige incisies gemaakt in het glas van de rituals industrialiserende techniek van de oude ambachtelijke werk en van het slijpen van geblazen glas maken een fascinerende visualisatie op lampen, zowel als ze branden of uitgeschakeld zijn. Met hun krijtachtige uitziende aangenaam geblazen glas lichaam. Het grootste model – Rituals XL-vermenigvuldigt de intensiteit en de omvang van de verlichting met behoud van een gevoel van light-air. Alle modellen rituals geven een helder, warm en zacht licht in de omgeving. Een sierraad in ieder interieur en geeft een toegevoegde waarde in uw woning.
De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.
Toe te passen lichtbronnen:
Rituals 1-2-3 E27 maximaal Led retrofit 1x15W E27 of halolux E27 70W.
Rituals 1-2-3 G9 maximaal halogeen 60W of Led retrofit.
Rituals XL E27 maximaal Led retrofit 1x25W E27 of halolux E27 150W.
Maatvoering:
Rituals 1 is 24 centimeter breed en 34 centimeter hoog.
Rituals 2 is 34 centimeter breed en 19 centimeter hoog.
Rituals 3 is 19 centimeter breed en 21 centimeter hoog.
Rituals XL is 40 centimeter breed en 41 centimeter hoog.
Rituals Round multiple canopy