Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Planet

Planet

€1.089,00 €1.034,00
Foscarini Planet hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Planet hanglamp

Planet hanglamp wordt in een grande of piccola uitvoering geleverd. Planet is een hanglamp die maakt van een stof zonder een binnen structuur een innovatie vane Foscarini research. De beide uitvoeringen zijn perfect voor eetkamers of voor project ruimtes. Planet herbergt verschillende persoonlijkheden, dankzij de kleur variteiten van de draden. wit voor een meer discrete klassike stijl en rood voor treffende aanwezigheid dat meer past bij de huidige vorm talen.
De Planet is het resultaat van Foscarini's voortdurende verkenning van het heelal van materialen en haar verlangen om de uitdaging van het creëren van een stoflamp zonder een frame binnen te overwinnen. Het idee, dat ontsprongen is uit een studie van "slimme kleding" voor de astronauten, in opdracht van NASA en olv Dainese in combinatie met de MIT, was het gebruik van een stof die is geleend van het wereldzeilen. Vanwege zijn textuur en naaiproces, zou deze stof het frame bieden van de lamp. Planeet is eigenlijk de bundeling van drie stukken van deze high-tech-stof, handsewn, waarop een externe borduurwerk wordt toegepast, handelt zowel als decoratie, evenals een ondersteuning. Afhankelijk van de kleur van het borduurwerk, verandert de persoonlijkheid van de lamp. In de rode versie, de speciale draad ter ondersteuning van de lamp wordt gemaakt van een patroon dat opvalt op de witte stof. In de witte versie creëert het borduurwerk een kostbare maar discrete ton-sur-ton effect, een lichte inslag wanneer de lamp is uitgeschakeld, dat in een back-lit decoratie verandert als de lamp is ingeschakeld. Innovatief en vertrouwd, aangenaam organische in plaats van koude en geometrische, planeet onderscheidt de instelling met onweerstaanbare aantrekkingskracht, ongekende aanwezigheid en warm, gezellig en gastvrij helderheid. Verkrijgbaar in twee verschillende maten, het is ideaal voor gebruik in meerdere kamers door het hele huis of in de instellingen of projecten.
De doorsnede van de Grande hanglamp is 80 centimeter en van de Piccola 58 centimeter.

Lichtbronnen:
- Grande -25W E27 LED retrofit of 150W E27 Halolux
- Piccola - 25W E27 LED retrofit of 105W E27 Halolux

Ontwerper Changedesign 2011 van de Planet hanglampen.

Video van de ontwerper van de Planet