Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini O-Space

Foscarini O-Space

€788,00
Foscarini O-Space hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini O-space hanglamp


Wat is de O-Space? Een lichtgevende, sensuele ruimteschip, een doosje met een onzichtbare lichtbron of een vorm die kan worden neergezet in een interieur of lifestyle? De waarde van de O-space is dat het een universeel symbool is, een behuizng die iedereen met zijn eigen betekenis vullen kan: als de klinker van een nieuw alfabet.
Het grafische kenmerk van de O-space is eigenlijk een afgeplatte bol die aan twee kanten open gesneden is. In deze zachte en toch geometrische vorm die een sterk effect heeft en uiterst origineel is, reflecteert het licht zowel naar binnen en naar buiten. De polyurethaan shell, gekozen voor zijn lichtheid en stevigheid, beschermt tegen verblinding en verbergt de elektriciteit kabels en geeft een volledig vrije ruimte binnen de O-space.

De O-Space is een ontwerp van Luca Nichetto uit 2011. Hij is geboren in Venetië in 1976, waar hij in industrieel ontwerp afstudeerde. In 2006 richtte hij zijn atelier, Nichetto, & Partners, dat zich met Design Consultant evenals industriële vormgeving bezighoudt. Hij heeft workshops gehouden in verschillende universiteiten in Italië en daarbuiten en neemt hij deel aan de tentoonstelling in Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Lichtbronnen:
-Halogeen 120W R7s dimbaar met gloeilamp dimmer.

De O-Space is 56 centimeter breed en 43 centimeter diep en heeft een hoogte van 29 centimeter

O-space.