Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Nuage

Foscarini Nuage

€460,00
Foscarini Nuage plafondlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Nuage Plafondlamp.
De Nuage is eïnspireerd door optische kunst uit de jaren 1960, Nuage is een optisch effect op de muur, een grafische grille welke wijzigingen volgens uw perspectief geeft, een drie-dimensionale afbeelding die de kamer en de geestvverlicht. De modules die deel uitmaken van de Nuage – met hun onregelmatige, organische vorm – lijken midden in de lucht te zweven. De cross strips gerangschikt onder een hoek ontworpen om het licht te filteren met verschillende effecten vermijden de directe verlichting: een beetje als de takken en bladeren aan een boom die het zonlicht beschermen. De eenvoud van haar structuur bestaande uit overlappende modules – en op de dezelfde-tijd de daaruit voortvloeiende visuele algehele complexiteit zal nooit ophouden te verbazen en charme: beide wanneer deze is ingeschakeld en als het is uitgeschakeld. Nuage kan worden alleen worden gebruikt of vermenigvuldigd om verschillende composities te maken met een grote schilderachtig effect, zelfs die betrekking hebben op alle muren of plafonds, thuis of in openbare instellingen.
Nuage dankzij de speciale aard van het ontwerp en de gloednieuwe combinatie van licht en schaduw, speelt, net als optische kunst, met verschillende perceptie van een figuur, Nuage produceert een lichteffect op de muren of het plafond dat is afhankelijk van uw standpunt. Plafondbeugel met lamp weerspiegeld en verspreid het licht, de shell-vormige diffusor, gemaakt van injectie-gegoten doorschijnend opaline polycarbonaat, en de 5 vooraf geassembleerde platen van twee verschillende formaten zijn gemaakt van mat batch-geverfd ABS.
De Nuage is leverbaar in de kleur wit, rood en geel.
De ontwerper van de Nuage is Philippe Nigro Franse, afgestudeerd in Leeuw (Martinière) en Parijs (Boulle). Vanaf 1999 heeft onafhankelijke ontwerper Philippe Nigro zich zelf verrijkt van met zijn ervaringen op het gebied van de industriële vormgeving en interne architectuur dankzij zijn verschillende samenwerkingen alsook over belangrijke betrekkingen met de andere rijke industriëlen en internationale uitgevers die hielpen met de geboorte van zijn producten in deze serie.
De Breedte van Nuage is 63 centimeter en de breedte is 54 centimeter en hoogte is 16 centimeter.


Datablad nuage

Ontwerper Philippe Nigro verteld over de Nuage