Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lumiere wall

Lumiere wall

€350,00
Foscarini Lumiere Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Lumiere XXL+XXS wandlamp.
De plafondlamp Lumiere XXL en XXS karakteriseren de ruimte met een eigen dynamiek, dankzij de essentiële en gloednieuwe geometrieën, gemaakt met de deskundige vakmanschap van meester glasblazers. Het vorm wordt gemaakt door hun sterke lijnen en de oriëntatie van de hogere oppervlakte van de glazen kap, die schuin tegen de wand aansluit, als gevolg van een verrassende doorsnede van het glas waardoor het toch verrassende en originele orm ontstaat. Met behulp van meerdere versies XXl of XXS van de twee dimensies of gewoon een enkele Lumiere kunt u een samenspel van evenwicht en levendige composities maken.
XXL breedte 34 centimeter en hoogte 13 centimeter lichtbron 44W + 22W 2GX13 Fluoriscentie. Dimbaar met pulsdrukker of dalidimmer.
XS breedte 25 centimeter en hoogte 10 centimeter lichtbron 2X18W G24a-2 Fluoriscentie. Dimbaar met pulsdrukker of dalidimmer.
Ontwerper van de Lumiere is Rodolfo Dordoni architect wiens werk over art direction, inrichting en lamp ontwerpen, tentoonstellingen, renovaties, showroom en punt van verkoop set-ups varieert. Sommige van de meest bekende objecten van Italiaans design dragen zijn handtekening.

Datablad Lumiere Wandlamp