Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Karuge tafellamp

Foscarini Karuge tafellamp

€569,00
Foscarini Karuge tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Karuge tafellamp.

Karuge een nieuwe lichtgewicht, poëtische, handgemaakte tafellamp is ontstaan uit de gezamenlijke inspanningen van de Italiaanse ontwerper Luca Nichetto en de multidisciplinaire werkgroep Nendö opgericht door Japanse architect Oki Sato - de nieuwe Kurage-tafellamp. Japanse kurage middelen kwallen en de lamp lijken in feite op een zeedier dat dansend door de zeeën gewiegd door een daglicht, verkregen dankzij het gebruik van de beste Japanse washi papier. De diffuser wordt vervolgens op een transparante structuur geplaatst specifiek ontworpen om te zorgen voor de schaduw die gratis is. Kurage is gemaakt dankzij een zeer bijzondere bewerkings-techniek die is gebaseerd op het vervaardigen van 3D washi papier. Mulberry boom vezels verkregen, washi papier is zowel glad en poreus en filtert het licht en creërt een ontspannen, gezellige en emotionele sfeer. Vier slanke natuurlijke gekleurde ashwood benen maken de lamp af samen met een witte Keramische Lamphouder en een elektrische kabel bedekt met een papieren vezels.

De karuge is 49 centimeter hoog en is 30 centimeter breed en 34 centimeter diep. De lamp word geschakeld door een snoerschakelaar. Lichtbron Retrofit E27 maximaal 12W.

Luca Nichetto

Zijn studio projecten onderscheiden zich door de keuze van de culturele referenties en de zorg voor details. Een designer met internationale bekendheid en cultuur, die werkt tussen Venetië en Stockholm, hij werkt in een veelheid van sectoren, het ontwerpen van voorwerpen die zijn bestemd om te worden gebruikt en geliefd. De werkwijze van zijn studio is, samengesteld als een multi-disciplinair team van mensen, begint het met concepten die worden ontwikkeld door het zware werk. Innovatie en uniciteit zijn de gedeelde eigenschap van zijn projecten voor Foscarini, van O-Space, een emotionele aanwezigheid in elke ruimte, ontworpen met Gianpietro Gai, te Plass, die is geïnspireerd door de eeuwenoude sensaties bij het gebruik van eigentijdse materialen, en ook Troag is de fusie van natuur en technologie.

Bekijk video over de Kurage en zijn ontwerper:

Foscarini Kurage