Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Jamaica

Jamaica

€1.315,00 €1.249,00
Foscarini Jamaica hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving
Foscarini Jamaica hanglamp.

Jamaica hanglamp die het gevoel van lichtheid geeft met zijn zachte gependelde volume. Dit volume word gevormd door een dunne laag polymeer die met papier bedekt is. De vorm van de Jamaica heeft een natuurlijk gevormde opening aan de onderkant waardoor het licht vrij gericht word op het werkvlak of tafel.
Hoe kunt u een TL buis – vaak gezien als een koude object verstoken van elke persoonlijkheid – iets poëtisch, zonnige en plezier laten zijn? Bijvoorbeeld, u kunt omwikkeen onregelmatig met tape, een veelheid van transparanten, overlappingen en lichtgevende lagen te maken. In de naam en het uiterlijk doordringt de lamp van de hanglamp Jamaica een gevoel van warmte, lichtheid en joie de vivre. Een gevoel dat is gegenereerd word door de zachte gesuspendeerde volume, verkregen door een vel papier bedekt met een dunne laag van polymeer, die hieraan een uiterlijk en textuur gelijkend op perkament, en draaiend rond een centrale as, zonder zijn complexiteit te tonen maar in plaats daarvan onderaan op de behuizing te sluiten, hierdoor voor goede verlichting van het onderliggende oppervlak te geven. Uniek in zijn concept, Jamaica hanglamp bevat een dubbele lichtbron: een directe en intensieve naar beneden van licht en een zacht en diffuus licht rondom, die beide zijn verborgen aan het zicht. Werkelijk uniek en veelzijdig, het kan worden gebruikt in de meest uiteenlopende instellingen in termen van grootte en stijl: alleen, om een kamer of een bepaalde situatie te verlichting, in meerdere composities samen om grote verlichting scènes in grotere instellingen te ontwerpen.

De Jamaica is ook in een dimbare uitvoering leverbaar lichtbronnen zijn twee TL-buizen van 80W. Kleur van de Jamaica is wit en is gependeld aan twee staalkabels. Het ontwerp is van Marc Sadler uit 2011.

Jamaica.