Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Innerlight Led

Foscarini Innerlight Led

€465,00
Foscarini Innerlight Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Innerlight wandlamp.

Innerlight is een muur-lamp die u bekoren, zelfs wanneer het is uitgeschakeld, dankzij het spel van licht en schaduw dat het maakt. Het essentiële ontwerp is in werkelijke het resultaat van een zorgvuldige studie van de onderdelen: drie overlappende bands die schaduwen op verschillende vlakken, enigszins concaaf maar met verschillende neigingen genereren, een geometrische maar tegelijkertijd zacht effect te creëren. Een driedimensionaal beeld dat betekenis en functie nog meer verandert wanneer het licht wordt ingeschakeld. De stralen van licht stuiteren in de muur, de markering van de contouren van de lamp en reflecterende binnen elk van de metalbands, met een verhelderend effect dat wordt doorgegeven in verschillende richtingen. Innerlight is een grafische en lichtgevende aanwezigheid, zowel in de versie met witte bands, waar licht in zijn zuiverheid de hoofdrol speelt, als in de versie met een gestructureerde afwerking. Geschikt voor zowel huishoudelijk gebruik als gemeenschappelijke ruimten, Innerlight onthult zijn dubbele persoonlijkheid in elke situatie: een sculptuur aan de muur en een lamp, met een grafische waarde en zijn eigen persoonlijkheid, zonder ooit het aanmatigend te zijn van het andere meubilair.

Simon Pengelly Pengelly ontwerp is een Londen gevestigde studio gespecialiseerd in het ontwerp van het meubilair en product in 1993 opgericht door de Britse ontwerper Simon Pengelly. Pengelly Design Ltd werkt nu wereldwijd met de meest vooruitstrevende ontwerp geleide bedrijven. Lopende projecten omvatten vervoer en product design, interieur design, talrijke meubelontwerpen en nu, met de Foscarini, ook verlichting.

De Innerlight heefte een breedte van 77 centimeter en een hoogte van 32 centimeter en een diepte van 11 centimeter.

De wandlamp is leverbaar in de kleur wit.

Lichtbron Led 12W = 100W dimbaar leverbaar met pulsdrukker of dali dimmer. Wandlamp wordt geleverd met Ledlichtbron van Philips.


Datablad Innerlight Wandlamp