Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Flip wall

Flip wall

€288,00 €270,00
Foscarini Flip Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Flip wandlamp.
Een binnenlandse sculptuur te bewonderen, als ook aan te raken, directe warme lichtbundel. Flip heeft een tweeledige karakter, maar tegelijkertijd heeft het een unieke visuele persoonlijkheid, bestaande uit onregelmatige lijnen die horizontaal dwars op een plastic en organische vorm, die het lichter maken en maken het volume af en – ook visueel - het idee van beweging te geven. De vorm van de Flip-diffusor, gemaakt van injectie gegoten polycarbonaat, is geen toeval, gebogen waar de centrale pinnen zijn gevestigd, vouwen terug als een paar vleugels om de aanpassing van de lamp efficiënt ook zo elegant. Flip kan dus een effect waar de helderheid naar het plafond, de verspreiding van het licht in de kamer als een muur-lamp wordt, of een bepaald beperkt gebied naar beneden verlichting produceren. De spleten lichten op zijn beurt als lichtgevende bezuinigingen: niet louter decoratie, maar een integraal onderdeel van de structuur. Mooi zowel bij het in- en uitschakelen, Flip is een veelzijdige object dat kam worden gebruikt als een muur lamp maar ook die kan ook veel verder, draaien in een eenvoudige beweging in een leeslamp naast een bed, of in een omgevingslicht. om deze reden, het kan worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties, en het is ook beschikbaar in de versie met een Led-licht, biedt hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid, kwaliteiten die dankzij de Foscarini streven behouden blijven naar dezelfde emotionele impact als de traditionele lichtbron hebben.
Simon Pengelly Pengelly ontwerp is een Londen gevestigde studio gespecialiseerd in het ontwerp van het meubilair en product in 1993 opgericht door de Britse ontwerper Simon Pengelly. Pengelly Design Ltd werkt nu wereldwijd met de meest vooruitstrevende ontwerp geleide bedrijven. Lopende projecten omvatten vervoer en product design, interieur design, talrijke meubelontwerpen en nu, met de Foscarini, ook verlichting.

Datablad Flip wandlamd