Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Chouchin mini

Chouchin mini

€254,00 €239,00
Foscarini Chouchin mini hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Chouchin mini hanglamp

Chouchin mini hanglamp leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. De chouchin mini 1 is gemaakt van oranje geblazen glas. De chouchin mini 2 is gemaakt van groen geblazen glas.
De familie van Chouchin is uitgebreid met een "mini"-versie, het omvat ook twee modellen, elk met een eigen kleur: oranje voor de n.1 versie en groen voor de verlengde één n. 2. Het gelakt glas houde het licht volledig tegen en daar waar het niet gelakt is verspreidt alleen het licht., door de witte kraag. Het straalt een zeer warme, zachte gloed en een directe, sterke, geconcentreerde licht. De vorm is perfect voor gebruik in meerdere configuraties, lineair of verticale composities maken. Hiervoor zijn de Linear multiple en Round multiple canopy leverbaar tot maximaal 9 hanglampen

Maatvoeringen:
-Chouchin 1 de doorsnede is 17 centimeter en de hoogte is 14 centimeter.
-Chouchin 2 de doorsnede is 12 centimeter en de hoogte is  24 centimeter

Bij de lichtbronnen zijn verschillende mogelijkheden de twee variaties hebben een GU10 fitting:
-Led retrofit 8W GU10 par 16
-Halopar 35W GU10 par 16
Naast de Mini versie is erook een Chouchin in drie maten en kleuren en een Chouchin reverse uitvoering.

Het ontwerp van de Chouchin mini is van Ionna Vautrin uit 2013. De ontwerperster Ionna Vautrin van de chouchin familie is Ionna Vautrin geboren in Frankrijk in 1979, Ionna Vautrin is afgestudeerd aan de L'école de ontwerp Nantes Atlantique in 2002. Ze werkte achtereenvolgens voor Camper in Spanje, en door de studio's van George J. Sowden in Italië en van Ronan & Erwan Bouroullec in Frankrijk. Tegelijkertijd ontwikkelt ze een eigen werken met verschillende design bedrijven: eerst met Industreal in Milaan, daarna met de Tools-Galerie in Parijs en sinds 2010 met Foscarini.
 

Chouchin mini.