Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Caiigo

Caiigo

€480,00 €456,00
Foscarini Caiigo hanglamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Caiigo hanglamp

Caiigo hanglamp van handgeblazen glas en aluminium.
Caiigo betekent in het Venetiaans dialect mist en de geblazen glas dat gebruikt wordt voor de lamp diffusor voortgekomen uit een traditie die zich terug duizend jaar in deze lagunestad uitstrekt. Het karakteristieke genuanceerde effect ervan, ergens tussen wit en transparant zijn, is het resultaat van de ambachtelijke expertise van master glas-makers die elk één lamp uniek maken. LED licht schijnt optimaal naar beneden melding perfect met zijn kostbare geblazen glas. Suggestieve zowel af en toe, staat te brengen van de sensaties van geheugen en natuur voor de geest.
Afmeting van de Caiigo zijn hoogte 29 centimeter en de doorsnede is 24,5 centimeter.
De ontwerper van de Caiigo is Marco Zito Architect, die onder Vittorio Gregotti op de IUAV in 1994 afstudeerde. Sinds 1996 geeft hij les aan de faculteit van de Kunsten van IUAV Venetië, Design en industrieel ontwerp-studie van de Universiteit van San Marino, alsmede op het industriële Design centrum van Montevideo (Uruguay), als uitgenodigde docent. Hij ontving veel onderscheidingen (Design Index ADI 2004, geselecteerd voor "Steelon", Viabizzuno productie prijs bij "Op Batimat 2005" ontwerp voor innovatie trofee, Parijs; het "lettere" verlicht systeemontwerp, geproduceerd door Viabizzuno; Design Index ADI 2007, selectie voor "lettere", Viabizzuno productie). De studio, in Venetië, is gespecialiseerd in productontwerp, interieurontwerp en architectuur, samen met de prestigieuze bedrijven.

Caiigo