Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche MyLight Wandlamp

Foscarini Caboche MyLight Wandlamp

€839,00
Foscarini Caboche MyLight Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom.Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche MyLight Wandlamp

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche wandlamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.  Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche wandlamp is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Technische details van de wandlamp:
Caboche wandlamp is gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of goud van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.

Heeft u vragen over de MyLight uitvoering en tunable ledlichtbronnen en de aansturing met Casambi neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Met de MyLight uitvoering kan de wandlamp met de Casambi app op de smartphone of tablet bediend  worden. Foscarini heeft de Casambi interface geintegreerd in de leddriver.

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smarphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

MyLight by Foscarini

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuis-architecten.

De Caboche wandlamp is er in twee modellen de Media en Piccola:

-De Media heeft een breedte van 50 centimeter en heeft een hoogte van 19,5 centimeter en diepte van 24,5 centimeter. 

-De Piccola heeft een breedte van 31 centimeter en heeft een hoogte van 19,5 centimeter en diepte van 18 centimeter. 

Heeft u vragen over de toe te passen lichtbron en hoe te dimmen met welke dimmer neemt u dan contact met ons op tel: 085-0603350 of via whatsapp.


Ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto verteld over de Caboche.

Foscarini Caboche Mylight wandlamp