Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche media MyLight tunable white hanglamp

Foscarini Caboche media MyLight tunable white hanglamp

€1.475,00
Foscarini Caboche media MyLight tunable white hanglamp. Lichtkleur Dimbaar en schakelbaar met app van Casambi. Gebruiksvriendelijk en simpel te installeren.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Media hanglamp

Caboche Media hanglamp leverbaar met transpante of gouden bollen. De Caboche Media wordt geleverd met de volgende een ledlichtbron van 35W 3000K lichtoutput 3062Lm.

Nu ook in de MyLight uitvoering waardoor de hanglamp met de Casambi app op de smartphone of tablet bediend kan worden. Foscarini heeft de Casambi interface geintegreerd in de leddriver. Extra van deze hanglamp is dat deze uitgevoerd met een ledlichtbron waarvan de lichtkleur van 2500K warm licht naar 4500K koel licht gedimd kan worden dit heet tunable white.

Heeft u vragen over tunable ledlichtbronnen en de aansturing met Casambi neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Foscarini kan nu een groot aantal modellen uit hun collectie leveren met Casambi interface. Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smarphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluethooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig. 

Casambi is Robuust. Het systeem is draadloos, en werkt op basis van Low Energy Bluetooth. Bluetooth vormt een mesh waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Deze oplossing is veilig en robuust. De installatie bestaat vervolgens alleen uit het plaatsen van de benodigde hardware: drivers en modules. Reeds door foscarini geintegreerd. Deze vertalen de instructies van de app in signalen naar de lampen. Deze items zijn klein licht en onopvallend en kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Zodra de hardware geactiveerd is kunt u ze zien in de app en beginnen met instellen.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche Grande terra Floor is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Technische details van de Caboche hanglamp gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of goud van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.

Caboche Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

De Caboche Media heeft een doorsnede van 50 centimeter en is 20 centimeter hoog. De kabellengte is standaard 320 centimeter. Maar er is ook een versie leverbaar met 10 meter kabellengte voor hoge ruimtes zoals vides.

Bekijk de video van de ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto waarin zij uitleggen hoe ze de Caboche ontworpen hebben.


Foscarini Caboche Media hanglamp