Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Blob S wall

Blob S wall

€220,00 €210,00
Foscarini Blob S Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Blob S wandlamp.

Bochtige, zacht en vertrouwd, levert de Blob S-lamp met een sterke lichtgevende beroep en een onregelmatige profiel dat herinnert aan een natuurlijke vorm. Exploitatie van de expressieve kwaliteiten van kunststof materialen, de witte voorgevormde polyethyleen diffusor geheel omhult van de lichtbron en straalt een diffuus en intens licht. Beschikbaar als een muur-lamp en een plafondlamp, het kan worden gebruikt alleen of in meerdere composities tot charmante lichtsferen.

De blob S is ontworpen door Karim Rashid Karim Rashid werd geboren in Caïro in 1960; Half-Nederlands, half Egyptische en getogen meestal in Canada. In 1982 ontving hij een Bachelor van industrieel ontwerp van Carleton University in Ottawa, Canada. Hij nagestreefd afgestudeerde ontwerpstudies in Napels, Italië, met Ettore Sottsass e.a., daarna verhuisde naar Milaan voor een jaar in de Studio van Rodolfo Bonetto. In 1993 opende hij zijn eigen praktijk in New York City.

De breedte van de blob S is 46 centimeter breedt heeft een diepte van 16 centimeter en een hoogte van 16 centimeter.

Lichtbron 24W 2G11 fluoriscentie.

Datablad Blob S wandlamp