Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie Piccola on/off

Foscarini Birdie Piccola on/off

€329,00
De Birdie met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Birdie Piccola tafellamp (on/off)

De Birdie tafellamp is verkrijgbaar in 2 formaten (Piccola en Grande) en in 2 uitvoeringen (aan/uit en LED). Dit is de Piccola met aan/uit schakelaar en wordt geleverd exclusief lichtbron (Max 1x70W E27). De tafellamp is verkrijgbaar is verschillende kleuren:

  • Wit
  • Grijs
  • Aquagroen
  • Grafiet
  • Koper

De Birdie is uitgevoerd met snoer schakelaar. De kap van de tafellamp is gemaakt van polycarbonaat en de steel en voetplaat van staal. Het gewicht van de tafellamp is 2 Kg. De hoogte is 49 centimeter en de doorsnede van de voet is 17cm. De hoogte van de kap is 20 centimeter en de doorsnede is 17 centimeter. Geschikt voor alle lichtbronnen met E27 fitting. De Birdie met zijn slanke steel herinnert aan de stam van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke leeslamp, terwijl de tak klaar is voor een "birdie" om uit te vliegen. Deze elementen smelten samen om leven te geven aan een vriendelijke lamp.

Ontwerpers Birdie Piccola tafellamp

Ludovica + Roberto Palomba richtten in 1994 hun eigen studio op in Milaan. Ze hebben meerdere belangrijke onderscheidingen ontvangen, zoals de Compasso d'Oro-prijs. Hun filosofie is om objecten te creëren die op een directe manier in wisselwerking staan ​​met de mensen die ze uitkiezen, waardoor een intieme, betekenisvolle en langdurige relatie ontstaat, zoals blijkt uit de duurzaamheid van hun ontwerpen. Zij hebben meerdere projecten ontworpen voor Foscarini: van de Birdie, een herinterpretatie met een eigentijdse draai aan de klassieke lampenkap-lamp, tot de modellen Gregg, Tartan en Rituals.


Foscarini Birdie Piccola on/off