Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Behive

Foscarini Behive

€489,00
Foscarini Behive tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Behive tafellamp

De Behive gaat uit de collectie bij Foscarini, graag even contact met ons opnemen of de lamp nog leverbaar is.

Behive tafellamp is leverbaar in de kleur bianco. De tafellamp is gemaakt van polycarbonaat met carbon draad ingeweven. Dit geeft een semi transparant lichtdoorlatend lichteffect.

Op een tafel, sidetable of dressoir is het decoratief een mooi element, maar ook ' s avonds wordt dit nog extra versterkt door het lichteffect. De Behive wordt geleverd exclusief lichtbron maximaal 150W E27. Uitgevoerd met snoerdimmer. De Behive heeft een doorsnede van 39,5 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Naast de Behive tafellamp is erook een Behive hanglamp leverbaar.

Natuur is een van de bronnen van inspiratie voor Behive, een tafellamp die, zoals de naam al suggereert, herinnert aan de vorm van een bijenkorf. De afgeronde, sensuele en op dezelfde tijd stijlvolle vorm is gemaakt door een overlappende opeenvolging van ringen, elk met een grotere diameter basisgewicht van de kleine base, waaruit de lamp blijkt af te nemen. Als gevolg van de bijzondere vorm en een schuine stand van de ringen is de lichtbron niet direct zichtbaar vanuit elk perspectief, waardoor het de de aantrekkingskracht vann de lamp verbetert. Haar zachte en onnavolgbare lichteffect maakt het een object, een decoratieve sieraad, een pure emotie.

Charmante en magische wanneer er op, Behive verandert in een poëtische, binnenlandse sculptuur wanneer deze is uitgeschakeld, zijn dubbele, omkeerbare aard onthullen: wit wordt zwart, licht wordt schaduw. Dit product die een unieke emotie oproept is perfect om te wijzen op een belangrijk, evenals een intieme setting, in verschillende toepassingen: op de top van een kant aan boord, een tafel of zelfs op de vloer.

Ontwerper Behive

Werner Aisslinger, is een architect en ontwerper gevestigd in Berlijn. Na gewerkt te hebben met Ron Arad en Jasper Morrison, in 1993 opende hij Studio Aisslinger, gespecialiseerd in het productontwerp. Hij heeft ontworpen voor Zanotta, Cappellini, Porro, Magis, Vitra en Lorenz.

De ontwerper Werner Aisseling verteld over zijn ontwerp van de Foscarini Behive.

Foscarini Behive