Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bahia

Bahia

€475,00 €450,00
Foscarini Bahia plafondlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Bahia plafondlamp.
Bahia, een naam die herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova, is een boeiend muur of plafond licht met een buitengewone ontwerp dat innovatieve spel van licht en schaduw Toont. Het licht heeft een verleidelijke vorm die herinnert aan de luchtfoto visie van een archipel, met het uitstralen van licht dat subtiel topografische ervan benadrukt. In de mini versie is de grootste schijf verwijderd. De LED-versie is een natuurlijke ontwikkeling van Bahia. Foscarini heeft ontwikkeld de leds zo ontwikkeld in dit model en ontworpen en  om de magie van het licht te behouden. Bahia mini heeft vele mogelijkheden voor gebruik in zowel in interieurs en project toepassingen, vooral in het lage energieverbruik en minimaal onderhoud LED versie.
Lichtbron bahia Mini led 21W 2850K dimbaar met pulsdrukker of dali dimmer.
De Bahia mini is 53 centimeter breed en 55 centimeter diep en heeft een hoogte van 6,5 centimeter.
De ontwerpers van de Bahia zijn Lucidi Pevere Paolo Lucidi en Luca Pevere zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekend hun ze eerste opdrachten samen en, in 2006, richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Deze dagen doet, Studio Lucidi & Pevere dat is gevestigd in Udine, veel industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Datablad Bahia