Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Aplomb wall

Aplomb wall

€488,00 €460,00
Foscarini Aplomb wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Aplomb Led wandlamp.
Aplomb wandlamp is een verkenning van de expressieve mogelijkheden van ruwe beton gemaakt van een vloeistof in een mal en spannend om te zien en aanraken dankzij haar speciale amalgaam. Als het oorspronkelijke model van de hanglamp, de Aplomb wandlamp lijkt het licht uit een andere dimensie te komen: uit de wereld van architectuur en bouw - weerspiegeld in de grondstof - voor de woonomgeving. De schuine beweging van de wandlamp samengevoegd en dialogen met de ondersteunende structuur en zorgt voor brede variatie van lichtspreiding. De betonbehuizing schemrt het licht volledig af en geeft het vervolgens uit zowel door degrote opening aan de bovenkant en de kleinere onderaan. De lichtstraal die naar boven gericht wordt weerspiegeld op de wanden en plafond, verlichting van de kamer zonder ooit verblindend te zijn. De meer delicate lichtstraal die naar beneden gericht wordt is daarentegen gemaakt van een geavanceerde samenspel van licht op de muren. Aplomb muur lamp is verkrijgbaar in grijs, een kleur waarin de materialen gebruikt voor het maken van het beton, een elegante wit en een warme bruine kleur. Het is ideaal in alle kamers, die een directe, minimalistische architecturale taal spreken, afzonderlijk of in perspectief sequenties langs muren of gangen.
Ontwerpers van de Aplomb Lucidi Pevere Paolo Lucidi en Luca Pevere werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekend ze hun eerste opdrachten samen en, in 2006, richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Deze dagen, Studio Lucidi & Pevere is gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.
De Aplmb is 30 centimeter breed en 15 centimeter diep en 24 centimeter hoog.
Led lichtbron 13W 2700K.

Datablad Aplomb wall