Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Aplomb Terra Floor

Aplomb Terra Floor

€725,00 €685,00
Foscarini Aplomb vloerlamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarine Aplomb vloerlamp

Aplomb vloerlamp leverbaar in de kleuren wit, grijs en marone. Lichtbron 1x120WR7s halogeen. Word geleverd met snoerdimmer.
Het Aplomb project verkent de technologische en expressieve mogelijkheden van beton, een ruwe nog tegelijkertijd aantrekkelijk materiaal, maakt een sprong van schaal en genre: van grote hedendaagse architecturale gebouw op een klein ontworpen lamp. Aplomb vloerlamp herinnert aan een brandende toorts, gemakkelijk te verplaatsen naar waar het nodig is. De lichtbundel is een intens up-licht, maar creëert geen schittering, omdat het de lichtbron die volledig is afgeschermd van de van weergave door de vorm die het omsluit, die visueel ruimte in beslag neemt voor waarnemers up-front, maar met een kleinere dikte wanneer waargenomen van de zijkant. Licht en materiaal zijn de absolute focus, zonder andere elementen die het ontwerp van zijn puur design en stijl zouden verstoren.
Lucidi Pevere Paolo Lucidi en Luca Pevere kwamen samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekend ze hun eerste opdrachten samen en, in 2006, richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Vandaag de dag is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine een industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, daar behoren een groot aantal verschillende sectoren toe.
De Aplomb vloerlamp heeft een hoogte van 180 centimeter en de voet heeft een de afmeting 32 centimeter breed en 20 centimeter diep. De Kop van de Aplomb is 41 centimeter hoog en heeft een diete van 11 centimeter. Naast de vloerlamp is erook nog een een hanglamp Aplomb en Aplomb mini.


Bekijk video van de ontwerpers van de Aplomb Lucidi & Pervere waarin zij vertellen hoe zij de vloerlamp Aplomb ontworpen hebben.