Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Allegro+Allegro LED

Allegro+Allegro LED

€3.440,00 €3.173,00
Foscarini Allegro. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Allegro hanglamp

Allegro hanglampen in drie uitvoerinngen die zowel in een vide of boven een grote tafel een zeer mooi decoratief element toevoegd. De constructie van de stangen een heel spannend lichteffect geeft. Het ontwerp is van Atelier Oi uit 2007. De Allegro is in drie verschillende vormen leverbaar nl.: rtimico, vivace en assai. Ieder model heeft zijn eigen kleur: assai-goud, vivace-buin en ritmico-zwart.
Een zeer bijzonder hanglamp serie Allegro die zowel in een vide of boven een grote tafel een zeer mooi decoratief element toevoegd. De constructie van de stangen een heel spannend lichteffect geeft. Het ontwerp is van Atelier Oi uit 2007. De Allegro is in drie verschillende vormen leverbaar nl.: rtimico, vivace en assai. Ieder model heeft zijn eigen kleur: assai-goud, vivace-buin en ritmico-zwart.
Allegro brengt alle prachtige theatraliteit en magische harmonie van het Allegro-project naar uw woning en project ruimten, met de verhoudingen en volumes ontworpen op een kleinere ruimtes. Een hele familie van hanglampen die hun vorm aannemen dankzij de kracht van de zwaartekracht, gemaakt met metalen lijnen die het licht creeren en geluiden uitstoten wanneer ze aangeraakt worden. De naam van de collectie Ritmico, Vivace en Assai is geïnspireerd precies op deze "muzikaliteit". Er zijn drie versies, volgens de finish van de metalen elementen, te spreken van drie verschillende stijlen: Allegro Ritmico in zwart, Allegro Vivace in bruin en Allegro Assai in goud. Allegro lampen kunnen worden gebruikt als grote lamp in een vide in plaats van een traditionele plafondlamp of als aanvulling op de grotere modellen van de Allegro in een project.
Atelier Oï de tr(oi)ka is opgericht door Aurel Aebi, Armand Louis en Patrick Reymond in La Neuveville, Zwitserland, in 1991 onder het label Atelier Oï. De belangrijkste elementen die kenmerkend zijn voor het atelier van filosofie en werk bestaat uit de multidisciplinaire aard ervan. Bestellingen komen uit het gebied van architectuur, design en scenografie en vaakst, tussen deze verschillende disciplines. Uitgenodigd voor diverse design scholen in Zwitserland en in het buitenland, bezitten ze een onderwijs in de ontwerpafdeling van Ecal (Universiteit van kunst en Design Lausanne, Zwitserland).
Maatvoering Allegro serie:
Ritmico hoogte 81 centimeter en doorsnede 75 centimeter.
Vivace hoogte 98 centimeter en doorsnede 64 centimeter.
Assai hoogte 135 centimeter en doorsnede 136 centimeter.
De Allegro is leverbaar met twee verschillende lichtbronnen:
Halogeen 1X100W E27 + 1X230W R7s
Led 1X63W 3000K.
Beide lichtbron uitvoeringen zijn dimbaar.

Allegro.