Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dexter Evo rond / vierkant

Dexter Evo rond / vierkant

€149,00
Roestvrij staal inbouw spot voor buiten, verkrijgbaar in ronde en vierkante versie. De spot heeft een geïntegreerde LED module en 6mm dik transparant glas vastgezet met speciale UV-lijm.
3 werkdagen
Beschrijving

Evo rond / vierkant

Roestvrij staal inbouw spot voor buiten, verkrijgbaar in ronde en vierkante versie. De spot heeft een geïntegreerde LED module en 6mm dik transparant glas vastgezet met speciale UV-lijm. De ombouw spots passen in een uitsparing tussen de 41 en 45 mm.

Hoogte: 5,6 cm / 4,8 cm
Breed: 5,6 cm / 4,8 cm
Lichtbron: Luxeon rebel
Kleurtemperatuur: 2700K
Lumen: 85 LM
Optisch: 25º 
Dimbaar: Ja
Vermogen: 1,2 W
IP Klasse: IP68
Isolatie: III

Voor de installatie heb je een exterieur kit nodig om van 230 V naar 24 V te gaan.

Dexter buitenverlichting

Dexter ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben zij tot in detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

What's the most enchanting time of day? When the lights go on.

Dexter is een Nederlands bedrijf dat in 2002 is opgericht door Bas Duterloo en Peter Tan. Zij volgden de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hun buitenverlichting zijn unieke ontwerpen en continu in ontwikkeling. Design, kwaliteit en duurzaamheid van de armaturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De armaturen van Dexter outdoor lighting zijn in tuinen over de hele wereld te bewonderen. 

Evo