Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel In-Lite Evo Dark

In-Lite Evo Dark

€259,00
Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met In-Lite buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken! Kom langs met tekening
3 werkdagen
Beschrijving

In-Lite EVO Dark tuinpaal

Met de EVO DARK introduceert In-Lite multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Ga voor premium quality met onze bijzondere EVO lijn. EVO producten (EVO staat voor evo-lutie) hebben een moderne, strakke vormgeving en zijn uitgevoerd in donkergrijs geanodiseerd aluminium. Dankzij de hoogwaardige LED lichtbron en lens met diamond cut structuur, zorgen EVO buitenlampen voor een mooi diffuus lichtbeeld met een excellente kleurweergave (CRI). De nieuwe EVO collectie van In-Lite bestaat uit zes nieuwe armaturen. Combineer de lampen uit de EVO lijn en maak van de buitenruimte een hoogwaardige plek waar je zowel overdag als in de avond van kunt genieten.

De staande buitenlamp EVO DARK is een stijlobject voor je tuin dat aan een zijde een architectonisch strak lichtbeeld geeft. EVO DARK komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst in bijvoorbeeld een border met hogere beplanting of langs een pad. Dit staande armatuur geeft veel licht, maar is zeker niet verblindend.

Leef je uit met de EVO geïntegreerde LED lijnverlichting en geef je bestrating een upgrade met je eigen lichtontwerp. Creëer strakke architectonische lijnen of juist een speels effect. Haal de lichtarchitect in jezelf naar boven!  De EVO serie is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden, opritten en hagen en is eenvoudig te verwerken in bestrating, grind of in het gras. In een hand omdraai heb je een strak lijnenspel in de tuin. 

De EVO DARK grondspot behoort tot het In-Lite 12V systeem.

Het In-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Deze tuinverlichting is daarmee veilig en gemakkelijk door iedere consument zelf te installeren. Je hebt slechts een transformator en 12 volt kabel nodig. De transformator stuurt de verlichting aan en geeft stroom aan het systeem. Met behulp van de lichtsensor springt de verlichting automatisch aan als het donker wordt en met de timer kun je het aantal branduren instellen. De laagspanningskabel geleidt de stroom en zorgt ervoor dat de buitenlampe branden. Zorg er altijd voor dat je transformator voldoende vermogen (watt) heeft voor de armaturen in je lichtplan. Houd daarnaast bij het kiezen van de 12 volt kabel rekening met de maximale afstand die je ermee kunt afleggen.

Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op: 085-0603350 of mail ons op [email protected]

Bevestiging met schroeven op harde ondergrond of met een pen in zachte ondergrond (beide bijgeleverd). Montage kan een dealer of hovenier eventueel voor je verzorgen.

Handleiding EVO GROUND 300

Productdetails

 Afmetingen:

Lengte           120mm

Breedte          50mm

Hoogte           606mm
 
Materiaal & afwerking:
Kleur       DONKERGRIJS
Behuizing Aluminium
Lens        PMM
 
Technische specificaties:
Spanning     12V
Vermogen    2 W
Lichtbron     LED
Branduren   25000
Licht type    Diffuus
Lichthoek     86/58gr
Lichtbereik   2,5m
Lichtkleur    Warm white
Lichtrichting Naar voeren
Kleurtemperatuur 2950K
CRI             95
Dimbaar      Nee
IP klasse     IP-67
Energielabel A+
 
Energiezuinig & duurzaam
In-Lite buitenlampen zijn voorzien van hoogwaardige LED lichtbronnen met een extreem laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

5 jaar garantie
In-Lite geeft een uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. 
 
In-Lite EVO GROUND 300 DARK