Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel In-lite Disc pendant
€139,00
Dit is de Disc hanglamp voor buiten de eerste hanglamp van In-lite. Met deze hanglamp maak je van iedere overkapping of loungehoek een sfeervolle setting.
3 werkdagen
Beschrijving

Disc Pendant

De Disc pendant is onderdeel van de Disc familie van In-light. Dit is de Disc hanglamp voor buiten de eerste hanglamp van In-lite. Met deze hanglamp maak je van iedere overkapping of loungehoek een sfeervolle setting. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, 12V en 100-230V, deze laatste heeft als extra toepassing dat het met de hand te dimmen is.

DISC PENDANT 12V is een sfeervolle hanglamp en maakt onderdeel uit van het DISC concept.

  • Sfeervolle 12v hanglamp, onderdeel van de DISC productfamilie
  • Vervaardigd uit aluminium met FCBV coating in de kleur Black
  • Eenvoudig te installeren met de bijgeleverde trekontlasting

DISC PENDANT 100-230V is een sfeervolle hanglamp die enkelvoudig, of meervoudig te monteren met DISC BASE of DISC BASE TRIPLE.

  • Dimbaar middels handbeweging
  • Vervaardigd uit aluminium met FCBV coating in de kleur Black
  • Enkelvoudig, of meervoudig te monteren met DISC BASE of DISC BASE TRIPLE

Laat je persoonlijk adviseren door Lucente

We kunnen ons voorstellen dat je graag wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij Lucente.

In-Lite

In-lite is een jong Nederlands bedrijf dat toonaangevende LED buitenverlichting ontwerpt, produceert en verkoopt. Hun producten zijn te koop via een selectie netwerk van distributeurs, dealers en tuinprofessionals in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. In-lite ontwerpt alle buitenlampen zelf waardoor we je een toonaangevend & kwalitatief assortiment kunnen aanbieden. In-Lite geeft een uitgebreide garantieregeling van 5 jaar geniet je onbezorgd van onze verlichting. In-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n twintig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen ze door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

In-lite Disc Pendant